onsdag 29. juni 2011

Sommer i Hemsedal!

                                    Sommer i Sogndal, bading og kubb på Nordnes.
Sommeren er godt i gang. Siste eksamen var unnagjort 31 mai og nå har jeg en bachelor utdanning i friluftsliv. Ferdig utdanna uteligger kan du også kalle meg slik Bård i klassen kaller oss. Litt trist, men også godt å vite at man endelig kan starte å skaffe seg jobb erfaring.  Starten av ferien var jeg i Sogndal. Tiden gikk med til klatring (både Sogndal og Gol), padle kajakk og grilling da været var ok.


Kjærlighet ved førset blikk..

Målet for sommeren var å finne en jobb som er relatert til utdanningen min. Etter litt leting på nette fant jeg Norske Opplevelser. Sendet mail å spurte om de trengte noe hjelp til sommeren og det gjorde de. Nå oppholder jeg meg i Hemsedal der jeg jobber for Norske Opplevleser. Jeg hadde ingen store forventinger verken til jobben eller for Hemsedal. Har vært her i snaut en uke og jeg stortrives!!!  Det er så mye å henge fingra i her at jeg vet ikke hvor jeg skal starte?

Så lenge man er i godt selskap spiller det ikke ingen rolle om usikten er bra.
På toppen av Gjeiteberget

Kort om jobben. Jobber som guide for Norske Opplevelser. Der guider jeg turer som Via Ferrata, elvesnorkling, fjelltur til Vetlehøden, elgesafari og sitter i sykkelutleien.

Les gjerene mer om aktivitetene på Norske Opplevelser.
Så det er bare å komme til Hemsedal for litt action og spenning i ferien.
Toppen av Bjørnebergnøse, ikke altid værmeldingen stemmer.


Utenom jobben er det klatring( når det ikke regner), er med på Hemsedal topp 20 ( Vandring på 20 ulike topper ) der jeg så langt har gått 5 av toppene, kajakk, slakkline, sykkel og mye mer. Har blitt kjent med masse herlige mennesker som helt klart gjør tia i Hemsedal tipp topp tommel opp!